Superdeal!

Gå 2 för 1 på handledarkursen
Gäller fram till 31 Augusti

Våra körkortsutbildningar

Välkommen till vår trafikskola, där vi erbjuder förstklassig utbildning för bil, MC och mopedkörkort. Vi är dedikerade till att hjälpa dig nå dina mål på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Oavsett om du är nybörjare eller bara vill fräscha upp dina färdigheter, har vi den perfekta utbildningen för dig.

Handledarkurs

För att kunna övningsköra privat i Sverige krävs det att både du och din handledare genomgår en handledarkurs. Denna kurs är ett obligatoriskt moment och syftar till att säkerställa att övningskörningen sker på ett säkert och effektivt sätt. Här är vad du behöver veta om handledarkursen:

B-körkort

Våra bilkurser är utformade för att ge dig den kunskap och de färdigheter som krävs för att bli en säker och självständig förare. Med våra erfarna instruktörer och moderna fordon får du en pedagogisk och praktisk utbildning anpassad efter dina individuella behov. Vi erbjuder både traditionella körlektioner och intensivkurser, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Risk-1 & Risk-2

Att ta körkort i Sverige innebär att genomgå två obligatoriska riskutbildningar: Risk 1 och Risk 2. Dessa utbildningar är viktiga steg i körkortsprocessen och syftar till att öka din medvetenhet om risker i trafiken samt förbättra din körförmåga under olika förhållanden.

Våra tvåhjuliga utbildningar

Att ta körkort för moped eller motorcykel är en spännande resa som ger dig friheten att utforska vägarna på två hjul. Vår trafikskola erbjuder omfattande utbildningar för både moped (AM-körkort) och motorcykel (A-körkort), utformade för att förbereda dig på bästa sätt för att bli en säker och kompetent förare.

EU-Moped

För att få köra moped i Sverige behöver du ett AM-körkort. Vår mopedutbildning är noggrant utformad för att ge dig alla nödvändiga kunskaper och färdigheter. Utbildningen består av både teoretiska och praktiska moment.

Motorcykel

För motorcykelkörkort finns det olika klasser beroende på motorcykelns effekt och din ålder: A1, A2 och A. Vår motorcykelutbildning är anpassad för att ge dig de färdigheter och den säkerhet du behöver för att köra motorcykel på ett säkert sätt.